Nordiska motståndsrörelsen förstör för svenska folket

I framtiden kommer volymer skrivas om vänsterns psykologi, ifall mänskligheten överlever. Här på den nakne kejsaren har vi redan börjat. Det rör sig om en individualistisk specialitet som manifesterar sig genom kollektivism. Detta skapar en självmordsbenägen mentalitet eftersom livet bara kan levas genom externa faktorer, medan de inre faktorerna av människans psykologi negligeras, vilket skapar zombieliknande ideologiska drönare för vilka livet är misär och enda motgiftet är att krossa fienderna. Sådan är verkligheten för nazisterna och antifascisterna.Nationalsocialismen drar förståeligt till sig unga arga svenska män, eftersom det är en vänsterideologi som ger en kaxig paketlösning på alla våra problem. Dessvärre går organisationen i den svenska dagispolitikens och massmedias fälla genom att provocera och skapa rabalder i den årliga demokratiska personalfesten Almedalen:

När Annie Lööf (C) talade i Almedalen under onsdagen inledde hon med att måla upp en scen av hur en synagoga attackeras av nazister. Detta fick personer från Nordiska motståndsrörelsen att bua, vilket Lööf låter dem göra.
– Det är rasister som skriker, nu har vi hört dem. Nu utgår jag ifrån att ni respekterar det demokratiska samhället, sa Lööf, riktat till NMR och fick kraftiga applåder från sin publik.
– Sverige kommer aldrig tillhöra hatarna, nu kräver anständigheten att vi säger ifrån, säger att nu räcker det, fortsatte Lööf.
Hon gick vidare till att tala om hur människor attackerade Jimmy Durmaz efter fotbollslandslagets förlust mot Tyskland.
– Ett hat som visar hur samhällsklimatet har förändrats.
Lööf menade att det pågår en kamp om värderingar i Sverige, och att det är viktigt vilken sida som vinner den kampen.
– I höst kan vi tillsammans stå upp mot de främlingsfientliga krafterna och välja vägen som tar oss framåt, sa hon.

Det är inte förvånande att NMR beter sig som de gör, eftersom hela den filosofiska vänstern (från demokrati till nazism) lever i ett symbiotiskt och schizofrent förhållande till varandra. De sjunger alla på den sista versen, och är desperata att framstå som folkets representanter.

Gruppmentaliteten sänker NMRs trovärdighet i slutändan. Eftersom deras politik baseras på en negativ och reaktionär etno-bolsjevism, kan de bara få makt genom att strategiskt våldföra sig på systemet, precis som Hitler. Men är NMR i slutändan verkligen folkets räddning? De erbjuder ingen positiv framtidsvision för svenska folket, förutom negativt laddad rasmentalitet och socialism. Få tycker om dem, eftersom allt extremvänstern sysslar med tycks sluta i ett skönmålat skräckvälde.

1900-talet är ett enda stort facit om vad som händer när enskilda bråkmakare utan andlig moralkompass skapar ett totaliserande system kring sin egen personlighetskult.

Vänstern rullar alltid ihop en snöboll av människor som de kallar för ”vi”, vilket döljer de verkliga intentionerna av deras individualism genom egalitära korståg.

Vi, enligt NMR, representerar inte det verkliga svenska folket – de vill styra folket, med samma järhand som stalinisterna och jakobinerna. NMR gör så att svenskarnas etniska intressen automatiskt förknippas med nazism, vilket försvårar för svenskar att tillvarata sina etniska intressen. De får dessutom demokratin att framstå i gott ljus.

Vi behöver någonting nytt, som både affirmerar individen och bäddar in henne i en högre ordning. Vänstern ser världen genom ett filter av individer som blir offer inför externa krafter, medan högern ser världen som en mission riktad mot en ordning större än individen.

Efter 200 år med upplysningen på nacken är det läge att inse att individualism leder till narcissism, vilket får folk att agera förvridet mot det goda. Det har visat sig att ondskan vi såg hos staten också är närvarande i mänskliga individer, och att människor agerar själviskt när man designar ett pöbelvälde runt idén om individen som den högsta ordningen.

1900-talet var individens era och ett samhälle som formades för att socialt programmera folket för att arbeta som en småkornig, atomiserad, konformistisk massa. Eftersom detta misslyckades, måste vi återupptäcka mer tidlösa bestämmelser.

Detta innebär att göra slut på all vänsterpolitik, och sluta bekämpa förlorade krig.

Annonser

Om Keyser söze

Konservativ realist från Uppsala. Genomskådar politik via själslig och filosofisk analys av människans natur och vår samtid. Analyserar ideologier ur ett psykologiskt perspektiv. Nås privat via bloggens kontaktformulär.
Det här inlägget postades i Psykologi, Samhälle och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s