Jimmy Durmaz fabricerar rasistattack och blottar mĂ„ngkulturens fejkdesign

Bildresultat för jimmy durmaz tal

Som förutspÄtt har Sverige gjort ett bra VM utan Zlatan, vilket höll pÄ att sluta i katastrof efter Jimmy Durmaz blunder mot Tyskland. IstÀllet för att be om ursÀkt för sitt misstag och gÄ vidare, genomförde han en PR-kupp i mÄngkulturens Àra, samtidigt som han rentvÄdde sitt samvete.

I det moderna samhÀllet Àr ingenting pÄ riktigt och allt Àr ett spel för gallerierna. Det borde dÀrför inte komma som nÄgon överraskning att den uppmÀrksammade s.k. rasistattacken mot Jimmy Durmaz till stor del var fabricerad av nÀttroll. VÀnsterns taktik Àr numer uppenbar och man kan gÀspa sig till vad som pÄgÄr bakom alla lögner till rubriker. Kuppen tycks vara orkestrerad i syfte att knÀböja inför PK-maffian som babblat om lagets allt för svenska sammansÀttning:

Det rör sig om uppenbar trollaktivitet, men Jimmy Durmaz tog sina 5 minuter i rampljuset, genom ett tal dedikerat till sig sjÀlv:

– Jag Ă€r fotbollsspelare pĂ„ högsta nivĂ„. Att bli kritiserad Ă€r nĂ„got vi lever med. Det ingĂ„r i vĂ„rt jobb och det tar vi alla dagar i veckan. Men att bli kallad ”blattejĂ€vel”, ”sjĂ€lvmordsbombare”, fĂ„ hot mot min familj, mot mina barn – och att fĂ„ mordhot – det Ă€r helt oacceptabelt. Jag Ă€r svensk och med stolthet bĂ€r jag vĂ„r tröja och vĂ„r flagga. Sedan vill jag samtidigt passa pĂ„ att tacka alla fina och underbara mĂ€nniskor dĂ€r ute som sprider glĂ€dje. Det vĂ€rmer i oss allihop. Vi stĂ„r enade, vi Ă€r Sverige och boys: ”Fuck rasism”, sa Durmaz, dĂ€r just det sista uttalandet sas i kör av samtliga spelare, sade Durmaz.

Vi kĂ€nner till jargongen. Demokratin offrar alla hjĂ€ltar som vĂ„gar komma med pĂ„stĂ„enden som motsĂ€ger vĂ„rt sociala narrativ och ursprungsmyten som mĂ„lar upp ”oss” som de goda. NĂ„gon i massan höjer rösten, och resten klĂ€ttrar ned frĂ„n sina trĂ€d för att anfalla. De skrĂ€mda aporna attackerar budbĂ€raren — ”rasisterna!” – sĂ„ att de kan fortsĂ€tta fungera som grupp. Denna vidskepliga och kultliknande attityd försĂ€krar individualisternas sĂ€kerhet som medlemmar i det ”svenska” gĂ€nget.

Det börjar bli jobbigt med dessa antisvenskar som förklĂ€r sig som Jesus trots att de Ă€r kulturförstörande narcissister inombords. Det mĂ„nga som förtjĂ€nar att utvisas ur Sverige, men lösningen ligger inte i att attackera invandrare. NĂ€r nazister klagar pĂ„ mĂ„ngkultur genom att mĂ„linrikta sig pĂ„ specifika grupper — ”invandrare Ă€r dĂ„liga men svenskar Ă€r bra” – fĂ„r det massan, som ser sig som blandad, att reagera som om den blivit attackerad. Lösningen ligger i att attackera mĂ„ngkulturen i sig sjĂ€lv, vilket fĂ„r alla som reagerar personligt att framstĂ„ som nĂ„gon som profiterar pĂ„ mĂ„ngkultur istĂ€llet.

Sannerligen Àr det mÄnga som profiterat pÄ detta varumÀrke, kallat mÄngkultur, och det Àr dags att vÀnda narrativet mot dem.

Annonser

Om Keyser söze

Konservativ realist frÄn Uppsala. GenomskÄdar politik via sjÀlslig och filosofisk analys av mÀnniskans natur och vÄr samtid. Analyserar ideologier ur ett psykologiskt perspektiv. NÄs privat via bloggens kontaktformulÀr.
Det hÀr inlÀgget postades i Nyheter. BokmÀrk permalÀnken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s