Feminism som modern häxkonst

4fb9b62c295f05d8e26f8074a70955e0-d4ivrsb

Så du tror inte på vidskeplighet? Kanske dags att tänka om. Våra förfäder var inte dumma i huvudet, och brände häxor av en anledning.

Eftersom det mesta är omvänt i dagens lusthus till samhälle, framstår det overkliga som verkligt och tvärtom. Vidskeplighet är i själva verket materialism, eller tron på ett avmystifierat liv i ett ödsligt tomrum av materia, medan mysticism, paranormala fenomen, meningsfulla sammanträffanden m.m. pekar mot de osynliga men mer verkliga, kausala informationskedjor som löper parallellt under ytan.

Det sägs att kvinnan är närmare djävulen, eftersom skaparen är maskulin och skapar ordning ur det ”feminina” kaoset. Feminister tolkar detta som den europeiska historiens nedvärderande, patriarkala kvinnosyn. Sanningen är att kvinnor inte per se är ondare än män, men att djävulen enklare tar kvinnan i besittning, dels pga kvinnans konformistiska och sociala natur, samt förmåga att manipulera, häckla och förföra andra — vilket gör att demoner föredrar kvinnor och att kvinnor är de som faller offer för exorcism, pga sin sexualitet, skörhet och det faktum att djävulen tycker om att förvalta konkubiner.

Det finns en äcklig, anstötlig sanning bakom parollen om jämlikhet och dess resulterande dygdesignalering, men få är benägna att ta bladet från munnen och skvallra om massans självbedrägeri. Det handlar om en sanning som avslöjar för oss graden av moralisk korruption som individer och ett samhälle kan uppnå, trots den städade ytan.

Pacifism, eller beröringsskräck, är ett virus som rationaliserar att ”vända andra kinden till” som universellt gott i alla situationer, och låter korruptionen sprida sig likt en tumör, tills den omfattar hela samhällskroppen. Frestaren opererar genom motsatser: dvs aspirerar på att sätta dit dig genom att få dig att adoptera något skenheligt, som smickrar många men förolämpar Gud.

Vi som opponerar oss mot detta förfall, samt är villiga att dra fram svärdet och utmana draken på bar gärning för att göra vad som är rätt, är vi onda fascister för att vi värnar folket, och vägrar låta vårt folk reduceras till sina enskilda delar och byta ut dem?

Demokrati har lärt oss en sak — dvs att massmentalitet måste leda till etablerandet av den lägsta gemensamma nämnaren — vilket innebär att vi styrs av människans lägsta natur och att demokrati bejakar våra sämsta sidor. Det låter ”rättvist” i teorin, men är en oorganiserad hönsgård i praktiken.

Feminismen gör ett utmärkt jobb i att visa detta för oss, genom att korrumpera kvinnlighet och förstöra det feminina till förmån för en vulgär, självhatande kvinnosyn som nedvärderar allt kvinnligt och kallar det för kvinnokamp.

Feminism är häxkonst — dvs rå, kalkylerad ondska som förvandlar sin värd till en politisk papegoja som jagar sin egen skugga. Anledningen till att våra förfäder brände häxor var denna typ av svart magi, som i moderna termer kallas individualism, marxism och feminism.

Kvinnor är till sin natur experter på social manipulation, men också på att bli manipulerade. De påminner i detta avseende om höns, medan män påminner om apor.

Feminism är således befrämjandet av kvinnans lägsta sida — dvs hennes kacklande hönsnatur — i militant form.

Betänk den typiske feministen. Hon vet att hon är en privilegierad student i världens mest jämställda land, men väljer trots det att tro på ”monstret i garderoben” i form av patriarkatet — dvs ett aktivt val att vara lojal till frestaren genom att ägna sig åt överdramatiserade icke-frågor, i hopp om social bekräftelse och ett jobb på FN. Det handlar om ondska, eftersom feminister försöker rentvå slampighet och urskulda sig genom att föra över kostnaden av sin lösaktighet på män som kollektiv, trots att det är dem själva som är orsaken till sina egna problem. De både vill upprätthålla dekadent ”festkultur”, samt rentvå sitt häxeri genom att dygdesignalera mot vita män när de råkar illa ut — den värsta tänkbara formen av charlataneri. Detta trots att européer respekterat och värnat sina kvinnor högst av alla kontinenter, historiskt och i nutid — varefter de missbrukat denna av vita män tilldelade frihet genom feminism och sålt sig till djävulen.

Lösningen på övergrepp mot kvinnor är att ta bort det påhittade ”tonårsstadiet” och låta folk bli vuxna tidigare, skaffa barn och ingå i äktenskap. Civilisation förutsätter civiliserade attityder.

Tonåringar ”festar”; vuxna har ambitioner, specialintressen, plikter, ansvar och sociala åtaganden. Sådana människor gör allt viktigt medan alla andra låtsas vara relevanta, vilket är varför de är så ivriga i att demonstrera att de hänger med i senaste trenderna.

Någon som är faktiskt viktig, till skillnad från dessa eviga debutanter till ”jämlikhets-krigare”, följer inte trender, eftersom trender följer honom. Män styr världen eftersom mannen är djuret som jagar i mörkret medan kvinnor tar hand om detaljerna, och om du låter någon detalj ta över ledarskapet så kan du förbereda dig för perfekt formaterade dokument med tomt innehåll, evigt repeterande och ständiga omvägar.

I männens värld är sociala evenemang inte detaljer planerade i ett regelbundet schema. En kvinnas främsta mål i sociala hänseenden är regelbundenhet; män vill ha mer spontanitet, och tolererar mer intern diskrepans inom gruppen, vilket krävs för att hitta lösningar på problem.

Paradoxen med jämlikhet är att ett kollektiv format av individualister agerar för jämlikhet och vill abstrahera bort sitt personliga ansvar på en i sin tur abstraherad, symbolisk och bredpenslad fiende vilket inkluderar dig, så att varje individ kan få massans kraft och dess anonymitet samtidigt. Detta döljer själva pudelns kärna, vilket är individens giriga begär att undvika misslyckas leva upp till en social standard — produktivitet, sedlighet, ärlighet, dygdighet m.m. — och därför vara jämlik oberoende av utfall, m a o, inte stå till svars för sina handlingar.

Eftersom mentaliteten är kollektiv, attackerar den också andra kollektiv, vilket går ut över alla och ingen — likt en arg bisvärm som flyger fram och tillbaka och konsumerar allt i sin väg.

Om en tjej blir våldtagen, är det ”mäns” fel, om en invandrare inte får jobb, är det ”vitas” fel, om kvinnor blir gravida innan 30, är det ”patriarkatets” fel osv — i en process som föser bort ansvaret från individen och sopar det under mattan.

Attacken är med nödvändighet riktad mot majoriteten, och vår enda chans är att bekämpa ondskan och rädda det som räddas kan, samt låta resten möta sitt öde — dvs att åldras ensam i ett liv baserat på projicerat självhat, vilket är detsamma som att ”brinna i helvetet”.

Feminismen är ett slag under bältet för svenska folket och hela den europeiska civilisationen. I slutändan måste vi alla bära våra egna kors.

Annonser

Om Keyser söze

Konservativ realist från Uppsala. Genomskådar politik via själslig och filosofisk analys av människans natur och vår samtid. Analyserar ideologier ur ett psykologiskt perspektiv. Nås privat via bloggens kontaktformulär.
Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Feminism som modern häxkonst

 1. pettersonaxeagentlemansgentleman skriver:

  Den mest genialiska uppsats i ämnet, vilket man kanske kan beskriva som ett kontagiöst elektrakomplex med utpräglade drag av freudiansk penisavund, har genomlästs av en fullkomligt hänförd bloggprenumerant.
  Detta överträffar allt övrigt inom denna nu aktualiserade genre och man kan blott lyckönska den sanningshungrande och kvalitetsmedvetne litteraturkonsument som förmår tillgodogöra sig detta förnämliga material.
  Bene vobis, i Er egenskap som det förklarande förnuftets enigmatiske fixstjärna!
  Andreas, farbroderligt exalterad 🙂

  Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s