Feminism som modern hĂ€xkonst

4fb9b62c295f05d8e26f8074a70955e0-d4ivrsb

SÄ du tror inte pÄ vidskeplighet? Kanske dags att tÀnka om. VÄra förfÀder var inte dumma i huvudet, och brÀnde hÀxor av en anledning.

Eftersom det mesta Àr omvÀnt i dagens lusthus till samhÀlle, framstÄr det overkliga som verkligt och tvÀrtom. Vidskeplighet Àr i sjÀlva verket materialism, eller tron pÄ ett avmystifierat liv med avskilda objekt inom en fast, objektiv struktur, medan mysticism, paranormala fenomen, meningsfull samtidighet m.m. pekar mot de osynliga men mer verkliga, kausala informationskedjor som löper parallellt under ytan.

Det sĂ€gs att kvinnan Ă€r nĂ€rmare djĂ€vulen, eftersom skaparen Ă€r maskulin och skapar ordning ur det ”feminina” kaoset.

Feminister tolkar detta som den europeiska historiens nedvĂ€rderande, patriarkala kvinnosyn. Sanningen Ă€r att kvinnor inte per se Ă€r ondare Ă€n mĂ€n, men att djĂ€vulen enklare tar kvinnan i besittning, dels pga kvinnans konformistiska och sociala natur, samt förmĂ„ga att manipulera, hĂ€ckla och förföra andra — vilket gör att demoner föredrar kvinnor och att kvinnor Ă€r de som faller offer för exorcism, pga sin kĂ€nslighet, skörhet och det faktum att djĂ€vulen tycker om att förvalta konkubiner, och inte har en chans mot rĂ€ttrĂ„diga mĂ€n.

Det finns en Àcklig, anstötlig sanning bakom parollen om jÀmlikhet och dess resulterande dygdesignalering, men fÄ Àr benÀgna att ta bladet frÄn munnen och skvallra om massans sjÀlvbedrÀgeri. Det handlar om en sanning som avslöjar för oss graden av moralisk korruption som individer och ett samhÀlle kan uppnÄ, trots den stÀdade ytan.

Pacifism, eller beröringsskrĂ€ck, Ă€r ett virus som rationaliserar att ”vĂ€nda andra kinden till” som universellt gott i alla situationer, och lĂ„ter korruptionen sprida sig likt en tumör, tills den omfattar hela samhĂ€llskroppen. Frestaren opererar genom motsatser: dvs aspirerar pĂ„ att sĂ€tta dit dig genom att fĂ„ dig att adoptera nĂ„got skenheligt, som smickrar mĂ„nga men förolĂ€mpar Gud.

Vi som opponerar oss mot detta förfall, samt Àr villiga att dra fram svÀrdet och utmana draken pÄ bar gÀrning för att göra vad som Àr rÀtt, Àr vi onda fascister för att vi vÀrnar folket, och vÀgrar lÄta vÄrt folk reduceras till sina enskilda delar och byta ut dem?

Demokrati har lĂ€rt oss en sak — dvs att massmentalitet mĂ„ste leda till etablerandet av den lĂ€gsta gemensamma nĂ€mnaren — vilket innebĂ€r att vi styrs av mĂ€nniskans lĂ€gsta natur och att demokrati bejakar vĂ„ra sĂ€msta sidor. Det lĂ„ter bra i teorin, men Ă€r en hönsgĂ„rd i praktiken.

Feminismen gör ett utmÀrkt jobb i att visa detta för oss, genom att korrumpera kvinnlighet och förstöra det feminina till förmÄn för en vulgÀr, sjÀlvhatande kvinnosyn som nedvÀrderar allt kvinnligt och kallar det för kvinnokamp.

Feminism Ă€r hĂ€xkonst — dvs rĂ„, kalkylerad ondska som förvandlar sin vĂ€rd till en politisk papegoja som jagar sin egen skugga. Anledningen till att vĂ„ra förfĂ€der brĂ€nde hĂ€xor var denna typ av svart magi, som i moderna termer kallas individualism, marxism och feminism.

Kvinnor Àr till sin natur experter pÄ social manipulation, men ocksÄ pÄ att bli manipulerade. De pÄminner i detta avseende om höns, medan mÀn pÄminner om apor.

Feminism Ă€r sĂ„ledes befrĂ€mjandet av kvinnans lĂ€gsta sida — dvs hennes kacklande hönsnatur — i militant form.

BetĂ€nk den typiske feministen. Hon vet att hon Ă€r en privilegierad student i vĂ€rldens mest jĂ€mstĂ€llda land, men vĂ€ljer trots det att tro pĂ„ ”monstret i garderoben” i form av patriarkatet — dvs ett aktivt val att vara lojal till frestaren genom att Ă€gna sig Ă„t överdramatiserade icke-frĂ„gor, i hopp om social bekrĂ€ftelse och ett jobb pĂ„ FN. Det handlar om ondska, eftersom feminister försöker rentvĂ„ slampighet och urskulda sig genom att föra över kostnaden av sin lösaktighet pĂ„ mĂ€n som kollektiv, trots att det Ă€r dem sjĂ€lva som Ă€r orsaken till sina egna problem. De bĂ„de vill upprĂ€tthĂ„lla dekadent ”festkultur”, samt rentvĂ„ sin slampighet genom att dygdesignalera mot vita mĂ€n nĂ€r de rĂ„kar illa ut — den vĂ€rsta tĂ€nkbara formen av charlataneri. Detta trots att europĂ©er respekterat och vĂ€rnat sina kvinnor högst av alla kontinenter, historiskt och i nutid — varefter de missbrukat denna av vita mĂ€n tilldelade frihet genom feminism och sĂ„lt sig till djĂ€vulen.

Lösningen pĂ„ övergrepp mot kvinnor Ă€r att ta bort det artficiella ”tonĂ„rsstadiet” och lĂ„ta folk bli vuxna tidigare, skaffa barn och ingĂ„ i Ă€ktenskap. Civilisation förutsĂ€tter civiliserade attityder.

TonĂ„ringar ”festar”; vuxna har ambitioner, specialintressen, plikter, ansvar och sociala Ă„taganden. SĂ„dana mĂ€nniskor gör allt viktigt medan alla andra lĂ„tsas vara relevanta, vilket Ă€r varför de Ă€r sĂ„ ivriga i att demonstrera att de hĂ€nger med i senaste trenderna.

NĂ„gon som Ă€r faktiskt viktig, till skillnad frĂ„n dessa eviga debutanter till ”social justice warriors”, följer inte trender, eftersom trender följer honom. MĂ€n styr vĂ€rlden eftersom mannen Ă€r djuret som jagar i mörkret medan kvinnor tar hand om detaljerna, och om du lĂ„ter nĂ„gon detalj ta över ledarskapet sĂ„ kan du förbereda dig för perfekt formaterade dokument med tomt innehĂ„ll, evigt repeterande och stĂ€ndiga omvĂ€gar.

I mÀnnens vÀrld Àr sociala evenemang inte detaljer planerade i ett regelbundet schema. En kvinnas frÀmsta mÄl i sociala hÀnseenden Àr regelbundenhet; mÀn vill ha mer spontanitet, och tolererar mer intern diskrepans inom gruppen, vilket krÀvs för att hitta lösningar pÄ problem.

Paradoxen med jĂ€mlikhet Ă€r att ett kollektiv format av individualister agerar för jĂ€mlikhet och vill abstrahera bort sitt personliga ansvar pĂ„ en i sin tur abstraherad, symbolisk och bredpenslad fiende vilket inkluderar dig, sĂ„ att varje individ kan fĂ„ massans kraft och dess anonymitet samtidigt. Detta döljer sjĂ€lva pudelns kĂ€rna, vilket Ă€r individens giriga begĂ€r att undvika misslyckas leva upp till en social standard — produktivitet, sedlighet, Ă€rlighet, dygdighet m.m. — och dĂ€rför vara jĂ€mlik oberoende av utfall, m a o, inte stĂ„ till svars för sina handlingar.

Eftersom mentaliteten Ă€r kollektiv, attackerar den ocksĂ„ andra kollektiv, vilket gĂ„r ut över alla och ingen — likt en arg bisvĂ€rm som flyger fram och tillbaka och konsumerar allt i sin vĂ€g.

Om en tjej blir vĂ„ldtagen, Ă€r det ”mĂ€ns” fel, om en invandrare inte fĂ„r jobb, Ă€r det ”vitas” fel, om kvinnor blir gravida innan 30, Ă€r det ”patriarkatets” fel osv — i en process som föser bort ansvaret frĂ„n individen och sopar det under mattan.

Attacken Ă€r med nödvĂ€ndighet riktad mot majoriteten, och vĂ„r enda chans Ă€r att bekĂ€mpa ondskan och rĂ€dda det som rĂ€ddas kan, samt lĂ„ta resten möta sitt öde — dvs att Ă„ldras ensam i ett liv baserat pĂ„ projicerat sjĂ€lvhat, vilket Ă€r detsamma som att ”brinna i helvetet”.

Feminismen Àr ett slag under bÀltet för svenska folket och hela den europeiska civilisationen. I slutÀndan mÄste vi alla bÀra vÄra egna kors.

Annonser

Om Keyser söze

Konservativ realist. GenomskÄdar politik via sjÀlslig och filosofisk analys av mÀnniskans natur och vÄr samtid.
Det hÀr inlÀgget postades i SamhÀlle. BokmÀrk permalÀnken.

En kommentar till Feminism som modern hĂ€xkonst

 1. pettersonaxeagentlemansgentleman skriver:

  Den mest genialiska uppsats i Àmnet, vilket man kanske kan beskriva som ett kontagiöst elektrakomplex med utprÀglade drag av freudiansk penisavund, har genomlÀsts av en fullkomligt hÀnförd bloggprenumerant.
  Detta övertrÀffar allt övrigt inom denna nu aktualiserade genre och man kan blott lyckönska den sanningshungrande och kvalitetsmedvetne litteraturkonsument som förmÄr tillgodogöra sig detta förnÀmliga material.
  Bene vobis, i Er egenskap som det förklarande förnuftets enigmatiske fixstjÀrna!
  Andreas, farbroderligt exalterad 🙂

  Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s