Vänsterns psykologi dekonstruerad

9348

Att föräldrar lär sina barn att inte ta emot godis från främlingar är vanligt i Sverige, men vi vill samtidigt ta andra människors pengar och fördela dem till främlingar, istället för att prioritera stora familjer och grannskap som ser efter varandra — vilket förolämpar staten.

Att vara skeptisk mot främlingar är naturligt. Vi kan ju inte veta om en människa är god eller har goda avsikter från utsidan. I USA försäkrade man sig mot detta genom att bära vapen; i Norden utvecklade man under etnisk homogenitet högpålitliga samhällen med förutsägbara människor.

Det fanns en idé om ett folkhem, ett moder Svea, som var målet, ända till Socialdemokraterna kom in i bilden och gjorde kollektivet till målet, istället för att värna kulturen. Humanismen förespråkar att man ska ha en välvillig inställning till mänskligheten, i teorin, men i praktiken är detta omöjligt. Om man skulle ta bort staten imorgon skulle alla börja döda och plundra varandra.

Anledningen till att folk hädanefter kommer hålla ögonen extra öppna när de ser afghaner är inte för att de är rasister, utan för att vi inte vet vad de har för avsikter. Att svenskar är ödmjuka kosmopoliter är en sak, men man kan inte förminska det egnas värde till den grad att man är villig att skydda andras synder för att slippa bli kallad rasist. På medeltiden hade man avrättat dessa terrorister på plats, och så var det inte så mycket mer med det.

För vänstern innebär sådana sanktioner emellertid ett hot mot deras all-inclusive samhälle (som måste upprätthållas genom den massiva byråkratiska tvångsapparaten). Deras lösning var att först abstrahera bort svenskar, och skapa jämlikt förpackade individer för att legitimera omfördelning. Att alla människor är lika värda, på pappret, var tydligen viktigare än att vidta de miljömässiga och politiska åtgärder som krävs för att skapa en eugenisk befolkningsutveckling.

Fast vem bryr sig om vänsterpolitik leder till fler ogynnsamma arvsanlag konserveras, och att fler handikappade föds? Så länge man själv inte är handikappad kan man ju alltid klappa den mindre lyckligt lottade på huvudet och säga att ”alla är lika mycket värda”.

Vem som än är realistisk och vill ta ansvar ses därför som ett hot i flockens ögon, eftersom flockens legitimitet baseras på att alla ska få föröka sig och konsumera efter bevåg.

På detta sätt förstår vi varför vänstern är självisk, eftersom den förnekar allt som sätter sig högre än individens rätt till självbefläckelse. Svenskar får inte existera, eftersom det innebär att någon inte får vara med. Kultur får inte existera, eftersom någon kan känna sig utanför. Kvinnor och män får inte finnas, eftersom det implicerar roller och uppoffringar. Kapitalismen måste stävjas, eftersom alla inte blir lika rika. Förfäder och arv får inte spela roll, eftersom det kompromissar med ”jagets” relevans. Gud får absolut inte finnas, eftersom det kan innebära plikter och ansvar mot livet. Allra minst får han vara en fader; hellre då att livet är en simulation av könlösa rymdvarelser.

Denna proletärska mentalitet, kombinerat med hybris, har fått den västerländska civilisationen på fall. Fast vänta, den får ju inte heller finnas..

Så vad är det då vänstern egentligen kämpar för och värnar, när ingen får äga något och kultur måste nedmonteras? Förmodligen har de själva inga svar på detta, förutom att hindra fascismen från att komma till makten, och maximera alla levande individers behag och rätt till idioti.

Därför är det bäst om dylika människor i framtiden flyttar till ställen som Brasilien, ett färgsprakande land med häftiga droger och där mångfald är en del av landets identitet. Där kan de blanda bort sina vita gener, som ändå inte finns.

Annonser

Om Keyser söze

Konservativ realist från Uppsala. Genomskådar politik via själslig och filosofisk analys av människans natur och vår samtid. Analyserar ideologier ur ett psykologiskt perspektiv. Nås privat via bloggens kontaktformulär.
Det här inlägget postades i Kultur, Psykologi, Satir. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vänsterns psykologi dekonstruerad

  1. Conny Lundberg skriver:

    Hahaha :))) Huvudet på spiken s a s! Jon Rappoport har tydligen en riktigt bra kurs i logiskt tänkande som vi kanske kunde donera till vänsterpartiet eller förresten till alla de politiska partierna som idag alla vill köra på motorvägen samtidigt 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s