VĂ€nsterns psykologi dekonstruerad

9348

Att förĂ€ldrar lĂ€r sina barn att inte ta emot godis frĂ„n frĂ€mlingar Ă€r vanligt i Sverige, men vi vill samtidigt ta andra mĂ€nniskors pengar och fördela dem till frĂ€mlingar, istĂ€llet för att prioritera stora familjer och grannskap som ser efter varandra — vilket förolĂ€mpar staten.

Att vara skeptisk mot frÀmlingar Àr naturligt. Vi kan ju inte veta om en mÀnniska Àr god eller har goda avsikter frÄn utsidan. I USA försÀkrade man sig mot detta genom att bÀra vapen; i Norden utvecklade man under etnisk homogenitet högpÄlitliga samhÀllen med förutsÀgbara mÀnniskor.

Det fanns en idé om ett folkhem, ett moder Svea, som var mÄlet, Ànda till Socialdemokraterna kom in i bilden och gjorde kollektivet till mÄlet, istÀllet för att vÀrna kulturen. Humanismen föresprÄkar att man ska ha en vÀlvillig instÀllning till mÀnskligheten, i teorin, men i praktiken Àr detta omöjligt. Om man skulle ta bort staten imorgon skulle alla börja döda och plundra varandra.

Anledningen till att folk hÀdanefter kommer hÄlla ögonen extra öppna nÀr de ser afghaner Àr inte för att de Àr rasister, utan för att vi inte vet vad de har för avsikter. Att svenskar Àr ödmjuka kosmopoliter Àr en sak, men man kan inte förminska det egnas vÀrde till den grad att man Àr villig att skydda andras synder för att slippa bli kallad rasist. PÄ medeltiden hade man avrÀttat dessa terrorister pÄ plats, och sÄ var det inte sÄ mycket mer med det.

För vÀnstern innebÀr sÄdana sanktioner emellertid ett hot mot deras all-inclusive samhÀlle (som mÄste upprÀtthÄllas genom den massiva byrÄkratiska tvÄngsapparaten). Deras lösning var att först abstrahera bort svenskar, och skapa jÀmlikt förpackade individer för att legitimera omfördelning. Att alla mÀnniskor Àr lika vÀrda, pÄ pappret, var tydligen viktigare Àn att vidta de miljömÀssiga och politiska ÄtgÀrder som krÀvs för att skapa en eugenisk befolkningsutveckling.

Fast vem bryr sig om vĂ€nsterpolitik leder till fler ogynnsamma arvsanlag konserveras, och att fler handikappade föds? SĂ„ lĂ€nge man sjĂ€lv inte Ă€r handikappad kan man ju alltid klappa den mindre lyckligt lottade pĂ„ huvudet och sĂ€ga att ”alla Ă€r lika mycket vĂ€rda”.

Vem som Àn Àr realistisk och vill ta ansvar ses dÀrför som ett hot i flockens ögon, eftersom flockens legitimitet baseras pÄ att alla ska fÄ föröka sig och konsumera efter bevÄg.

PĂ„ detta sĂ€tt förstĂ„r vi varför vĂ€nstern Ă€r sjĂ€lvisk, eftersom den förnekar allt som sĂ€tter sig högre Ă€n individens rĂ€tt till sjĂ€lvbeflĂ€ckelse. Svenskar fĂ„r inte existera, eftersom det innebĂ€r att nĂ„gon inte fĂ„r vara med. Kultur fĂ„r inte existera, eftersom nĂ„gon kan kĂ€nna sig utanför. Kvinnor och mĂ€n fĂ„r inte finnas, eftersom det implicerar roller och uppoffringar. Kapitalismen mĂ„ste stĂ€vjas, eftersom alla inte blir lika rika. FörfĂ€der och arv fĂ„r inte spela roll, eftersom det kompromissar med ”jagets” relevans. Gud fĂ„r absolut inte finnas, eftersom det kan innebĂ€ra plikter och ansvar mot livet. Allra minst fĂ„r han vara en fader; hellre dĂ„ att livet Ă€r en simulation av könlösa rymdvarelser.

Denna proletÀrska mentalitet, kombinerat med hybris, har fÄtt den vÀsterlÀndska civilisationen pÄ fall. Fast vÀnta, den fÄr ju inte heller finnas..

SÄ vad Àr det dÄ vÀnstern egentligen kÀmpar för och vÀrnar, nÀr ingen fÄr Àga nÄgot och kultur mÄste nedmonteras? Förmodligen har de sjÀlva inga svar pÄ detta, förutom att hindra fascismen frÄn att komma till makten, och maximera alla levande individers behag och rÀtt till idioti.

DÀrför Àr det bÀst om dylika mÀnniskor i framtiden flyttar till stÀllen som Brasilien, ett fÀrgsprakande land med hÀftiga droger och dÀr mÄngfald Àr en del av landets identitet. DÀr kan de blanda bort sina vita gener, som ÀndÄ inte finns.

Annonser

Om Keyser söze

Konservativ realist. GenomskÄdar politik via sjÀlslig och filosofisk analys av mÀnniskans natur och vÄr samtid.
Det hÀr inlÀgget postades i Kultur, Psykologi, Satir. BokmÀrk permalÀnken.

2 kommentarer till VĂ€nsterns psykologi dekonstruerad

  1. Conny Lundberg skriver:

    Hahaha :))) Huvudet pĂ„ spiken s a s! Jon Rappoport har tydligen en riktigt bra kurs i logiskt tĂ€nkande som vi kanske kunde donera till vĂ€nsterpartiet eller förresten till alla de politiska partierna som idag alla vill köra pĂ„ motorvĂ€gen samtidigt 🙂

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s