Mot en sansad höger

240_F_77254513_SzJlr5Wt2tnECRiEJUIhT5vfMzkKNs3g.jpg

Om vi vill göra positivt intryck på folk som har tillräckligt med finansiellt, intellektuellt och socialt kapital för att åstadkomma det vi vill, måste vi disassociera oss från vitnationalister, neonazister och andra vänsterextrema vitmaktgrupper, liksom stelbent konservativa liberaler.

Att göra rasen till metoden och målet innebär att stirra sig blind på ideologi, vilket är vad högern inte handlar om. Högern handlar om realism – att utgå från vett och sans samt organiska grupperingar – det som utgör vår naturliga sociala kontext. Vi är inte intresserade av att skapa en internetbaserad vit låtsasgemenskap där vi låtsas tycka om alla som ser ut som oss.

Detta är precis vad vi inte vill göra, eftersom det leder till ett styrelseskick som är inskränkt på metod, istället för naturliga grupperingar. Vi vill inte socialisera med alla som är vita och gillar att vifta flaggor, utan endast med dem som tänker som oss och vill säkra en intressegemenskap som gestaltar sig i form av ett aristokratiskt ideal.

Detta innebär att mänsklig auktoritet blir viktigare än pappersbaserad metod, och att vi väljer ut mogna och ädelsinnade individer. Vitnationalister vill ha ideologi och utilitaristiskt inkludera och exkludera folkskaror genom rasism. En riktig höger vill istället bejaka det egna, och exkludera andra eftersom deras intressen skär sig med våra och är ett hot mot ordning, men att vi också kan välja att inkludera invandrare som våra vänner om de uppvisat god moralisk karaktär, och uppskatta olika kulturer. Dvs intuition före metod.

Istället för att sortera människor efter ja eller nej-kategorier baserat på ras, inser vi att folkgemenskap uppstår naturligt och att problemet är systemet som hindrar detta – dvs den pluralistiska liberalismen och staten.

Vårt huvudmål i dagsläget är att bekämpa roten till det onda – dvs den globaliserade och byråkratiska världsordningen. Det finns många kompetenta människor i alla läger som undermedvetet strävar mot samma mål som högern, genom att förespråka regionalisering och ett uppbrott med det moderna samhället. Många av dessa misstolkar högern för nazism, och tror istället att fullskalig anarki är lösningen genom att inta en naivt optimistisk inställning till mänskligheten.

Rasism är å andra sidan överflödigt och gör att vi utgår från misstro och metod, istället för att agera naturligt baserat på instinkt och intuition, med en positiv inställning till världen, och en naturlig skepsis mot andra. Att hata någonting fanatiskt är att bli det man hatar, i annorlunda form. Vi behöver en kall, logisk och positiv syn på världen där vi ser dess potential och vinner över naturens försåt.

Misantropi, liksom nihilism, framstår först som en kategorisk förkastelse av människor och värderingar, men visar sig vara ett selektivt system för att hitta det meningsfulla i respektive grupper genom att neka deras objektiva absoluta status som lag.

Massan har inget emot selektivitet så länge man sållar genom yttre attribut som rikedom, popularitet eller utseende, men när man gallrar urvalet baserat på karaktär, triggas deras kollektiva vrede.

Just nu är de flesta kompetenta människor sömngångare som tror på en dräglig tillvaro inom rådande system. När vi får dem att inse galenskapen som pågår mitt framför våra ögon kommer vi alla mötas på samma frekvens.

Så småningom kommer merparten inse att vi behöver kultur, religion, ojämlikhet och moralisk standard, medan vänstern kommer framstå i allt sämre ljus och bli mer och mer desperat, tills dess att vi kan avskaffa deras relevans.

Annonser

Om Admin

Konservativ realist. Genomskådar politik via själslig och filosofisk analys av människans natur och vår samtid.
Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s