Mot en sansad höger

Bildresultat för kulturmarxism

Vitnationalister sade åt oss att folkmordet på ”vita” måste stoppas, vilket slutade upp med att de skrämde iväg normala vita människor och fastnade i sina egna tomma abstraktioner. Högern går nu in i en avgörande mognadsfas, vilket innebär ett uppbrott med neonazister och liknande etno-bolsjeviker, så att vi kan sluta gå i vänsterns fälla genom att bekräfta deras fördomar.

Vitnationalisterna målade upp ett abstrakt ideal om den vita rasen, som varken var baserat i kärlek eller något betydelsefullt. Detta tilltalade våldsbejakande extremister, men lämnade folket oberört. Att göra rasen till metoden och målet innebär att stirra sig blind på ideologi, vilket är vad högern inte handlar om. Högern handlar om realism – att utgå från vett och sans samt organiska grupperingar – det som utgör vår naturliga sociala och biologiska kontext. Detta är inte synonymt med att skapa en internetbaserad vit låtsasgemenskap där vi låtsas tycka om alla som ser ut som oss.

Detta är precis vad vi inte vill göra, eftersom det leder till ett styrelseskick som är inskränkt på metod, istället för naturliga grupperingar. Vi vill inte socialisera med alla som är vita och gillar att vifta flaggor, utan endast med dem som tänker som oss och vill säkra en intressegemenskap som gestaltar sig i form av ett aristokratiskt, högburet ideal.

Detta innebär att mänsklig auktoritet blir viktigare än formell metod, och att vi väljer ut mogna och ädelsinnade individer. Vitnationalister vill ha ideologi och utilitaristiskt inkludera och exkludera folkskaror genom rasism. En sansad höger vill istället bejaka det egna, och exkludera andra eftersom deras intressen skär sig med våra och är ett hot mot ordning, men att vi också kan välja att inkludera invandrare som våra vänner om de uppvisat god moralisk karaktär, och uppskatta olika kulturer. Dvs intuition före metod.

Istället för att sortera människor efter ja eller nej-kategorier baserat på ras, inser vi att folkgemenskap uppstår naturligt och att problemet är systemet som hindrar detta – dvs den pluralistiska liberalismen och statsmakten.

Vårt huvudmål i dagsläget är att bekämpa roten till det onda – dvs den globalistiska och byråkratiska världsordningen. Det finns många kompetenta människor i alla läger som undermedvetet strävar mot samma mål som högern, genom att förespråka regionalisering och ett uppbrott med det moderna samhället. Många av dessa misstolkar högern för nazism (socialism), och tror istället att fullskalig anarki är lösningen genom att inta en naivt optimistisk inställning till mänskligheten.

Rasism är å andra sidan överflödigt och gör att vi utgår från misstro och metod, istället för att agera naturligt baserat på instinkt och intuition, med en positiv inställning till världen, och en naturlig skepsis mot andra. Att hata någonting fanatiskt är att bli det man hatar, i annorlunda form. Vi behöver en kall, logisk och positiv syn på världen där vi ser dess potential och vinner över naturens försåt.

Misantropi, liksom nihilism, framstår först som en kategorisk förkastelse av människor och värderingar, men visar sig vara ett selektivt system för att hitta det meningsfulla i respektive grupper genom att neka deras objektiva absoluta status som lag.

Massan har inget emot selektivitet så länge man sållar genom yttre attribut som rikedom, popularitet eller utseende, men när man gallrar urvalet baserat på karaktär, förolämpas deras demokratiska semester.

Just nu är de flesta kompetenta människor sömngångare som tror på en dräglig tillvaro inom rådande system. När vi får dem att inse galenskapen som pågår mitt framför våra ögon, kommer vi alla mötas på samma frekvens.

Så småningom kommer merparten inse att vi behöver kultur, religion, ojämlikhet och moralisk standard, medan vänstern kommer framstå i allt sämre ljus och bli mer och mer desperat, tills dess att vi kan avskaffa den för gott.

Annonser

Om Keyser söze

Konservativ realist från Uppsala. Genomskådar politik via själslig och filosofisk analys av människans natur och vår samtid. Analyserar ideologier ur ett psykologiskt perspektiv. Nås privat via bloggens kontaktformulär.
Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s