Mot en sansad höger

Bildresultat för kulturmarxism

Vitnationalister sade Ă„t oss att folkmordet pĂ„ ”vita” mĂ„ste stoppas, vilket slutade upp med att de skrĂ€mde ivĂ€g normala vita mĂ€nniskor och fastnade i sina egna tomma abstraktioner. Högern gĂ„r nu in i en avgörande mognadsfas, vilket innebĂ€r ett uppbrott med neonazister och liknande etno-bolsjeviker, sĂ„ att vi kan sluta gĂ„ i vĂ€nsterns fĂ€lla genom att bekrĂ€fta deras fördomar.

Vitnationalisterna mĂ„lade upp ett abstrakt ideal om den vita rasen, som varken var baserat i kĂ€rlek eller nĂ„got betydelsefullt. Detta tilltalade vĂ„ldsbejakande extremister, men lĂ€mnade folket oberört. Att göra rasen till metoden och mĂ„let innebĂ€r att stirra sig blind pĂ„ ideologi, vilket Ă€r vad högern inte handlar om. Högern handlar om realism – att utgĂ„ frĂ„n vett och sans samt organiska grupperingar – det som utgör vĂ„r naturliga sociala och biologiska kontext. Detta Ă€r inte synonymt med att skapa en internetbaserad vit lĂ„tsasgemenskap dĂ€r vi lĂ„tsas tycka om alla som ser ut som oss.

Detta Àr precis vad vi inte vill göra, eftersom det leder till ett styrelseskick som Àr inskrÀnkt pÄ metod, istÀllet för naturliga grupperingar. Vi vill inte socialisera med alla som Àr vita och gillar att vifta flaggor, utan endast med dem som tÀnker som oss och vill sÀkra en intressegemenskap som gestaltar sig i form av ett aristokratiskt, högburet ideal.

Detta innebÀr att mÀnsklig auktoritet blir viktigare Àn formell metod, och att vi vÀljer ut mogna och Àdelsinnade individer. Vitnationalister vill ha ideologi och utilitaristiskt inkludera och exkludera folkskaror genom rasism. En sansad höger vill istÀllet bejaka det egna, och exkludera andra eftersom deras intressen skÀr sig med vÄra och Àr ett hot mot ordning, men att vi ocksÄ kan vÀlja att inkludera invandrare som vÄra vÀnner om de uppvisat god moralisk karaktÀr, och uppskatta olika kulturer. Dvs intuition före metod.

IstĂ€llet för att sortera mĂ€nniskor efter ja eller nej-kategorier baserat pĂ„ ras, inser vi att folkgemenskap uppstĂ„r naturligt och att problemet Ă€r systemet som hindrar detta – dvs den pluralistiska liberalismen och statsmakten.

VĂ„rt huvudmĂ„l i dagslĂ€get Ă€r att bekĂ€mpa roten till det onda – dvs den globalistiska och byrĂ„kratiska vĂ€rldsordningen. Det finns mĂ„nga kompetenta mĂ€nniskor i alla lĂ€ger som undermedvetet strĂ€var mot samma mĂ„l som högern, genom att föresprĂ„ka regionalisering och ett uppbrott med det moderna samhĂ€llet. MĂ„nga av dessa misstolkar högern för nazism (socialism), och tror istĂ€llet att fullskalig anarki Ă€r lösningen genom att inta en naivt optimistisk instĂ€llning till mĂ€nskligheten.

Rasism Àr Ä andra sidan överflödigt och gör att vi utgÄr frÄn misstro och metod, istÀllet för att agera naturligt baserat pÄ instinkt och intuition, med en positiv instÀllning till vÀrlden, och en naturlig skepsis mot andra. Att hata nÄgonting fanatiskt Àr att bli det man hatar, i annorlunda form. Vi behöver en kall, logisk och positiv syn pÄ vÀrlden dÀr vi ser dess potential och vinner över naturens försÄt.

Misantropi, liksom nihilism, framstÄr först som en kategorisk förkastelse av mÀnniskor och vÀrderingar, men visar sig vara ett selektivt system för att hitta det meningsfulla i respektive grupper genom att neka deras objektiva absoluta status som lag.

Massan har inget emot selektivitet sÄ lÀnge man sÄllar genom yttre attribut som rikedom, popularitet eller utseende, men nÀr man gallrar urvalet baserat pÄ karaktÀr, förolÀmpas deras demokratiska semester.

Just nu Àr de flesta kompetenta mÀnniskor sömngÄngare som tror pÄ en drÀglig tillvaro inom rÄdande system. NÀr vi fÄr dem att inse galenskapen som pÄgÄr mitt framför vÄra ögon, kommer vi alla mötas pÄ samma frekvens.

SÄ smÄningom kommer merparten inse att vi behöver kultur, religion, ojÀmlikhet och moralisk standard, medan vÀnstern kommer framstÄ i allt sÀmre ljus och bli mer och mer desperat, tills dess att vi kan avskaffa den för gott.

Annonser

Om Keyser söze

Konservativ realist. GenomskÄdar politik via sjÀlslig och filosofisk analys av mÀnniskans natur och vÄr samtid.
Det hÀr inlÀgget postades i SamhÀlle. BokmÀrk permalÀnken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s