Det röda pillret

Relaterad bild

Fler och fler börjar inse den parlamentariska demokratins ihålighet. När man delar upp politiken i ett flertal ”olika” partier som ska bilda allianser och konkurrera mot varandra i en massiv byråkratisk stat får man ett fragmenterat samhälle där manipulatörer styr.

Koherensen i civilsamhället bryts ned när ”alla” ska ha sin bit av kakan och dra åt varsitt håll. Gott och ont inverteras, där de som poserar som goda i själva verket har dolda avsikter — att stärka sin egen popularitet och bekräftelse. Att kalla sig för demokrat är att använda täckmantel, och skymmer för andra vad man verkligen är och låter de som tar på sig täckmanteln tro att de inte är vad de sätter sig emot.

All filosofi går tillbaka på orsak och verkan, och felande länkar uppkommer i förbistringen av detta kontinuum. Moderna människor ser sig själva som orsak och sätter sig själva på piedestal. Men när man förnekar all hierarki förnekar man också allt utrymme för mänsklig briljans. När demokraten ägnar sig åt kollektiva korståg i jämlikhetens namn, gör han det i själva verket för att alla ska inkluderas på bekostnad av det hela. Detta missförstånd uppkommer pga illusionen att den fysiskt kännbara verkligheten existerar oberoende och består av separerade objekt, inklusive människor. I själva verket är vi människor inte mer separerade från vår miljö än vad ett träd är separerad från sin skog. När vi behandlar världen som en utbytbar marknadsplats, dröjer det inte länge förrän varje träd är nedhugget och varje mänsklig kultur är förstörd.

När vi inser detta blir människors känslor och ord mindre viktiga i sammanhanget, och det väsentliga blir våra handlingar och vad vi är villiga att kämpa för och hur vi satsar våra kort. Vänstern har gjort sitt val — de tänker bara på pengar och förklär det i jämlikhet så att alla kan vara lika själviska. Alla referenspunkter högre än självet förnekas. Ur moralisk synpunkt kan vi därför ha noll sympati för feminister, hbtq-aktivister, tiggare, invandrare och andra s.k. utsatta grupper, som för över socialiserade kostnader på majoriteten. Vad dessa grupper begär kostar mer än vad vi får tillbaka, vilket betyder att välfärd inte längre är ett legitimt koncept.

När vårt eget livsrum är hotat och vi inte längre har något civilsamhälle värt namnet blir vänsterns kamp mot globala orättvisor närmast parodisk. Palestinier som i maskopi med vänstertomtar demonstrerar på svenska torg mot Israel, UNHCR som vill att vi ska mata barn i Afrika, kurder som sprider mer socialism genom etnisk aktivism etc. Allt blir en kränkning mot Sveriges integritet. Det sociala kontraktet bryts när minoriteten försöker avancera på bekostnad av majoritetens godtrogenhet, istället för att göra rätt för sig.

Sverige är inte längre en nation, det är en global avfallscentral dit intressegrupper kan åka och pissa revir. Trots allt har ju svenskarna byggt upp ett välstånd som heter duga, så varför inte utnyttja detta öppna samhälle för sin egen sak, och låtsas göra det i rättvisans namn. I själva verket är ekonomi inte ett mått på ett lands välstånd, och i Sverige råder diskrepans mellan ekonomiskt välstånd och folkligt välbefinnande, liksom i hela västvärlden. Amerikaner är relativt rika jämfört med när de belägrade kontinenten, men de är inte friskare och starkare. Hur tjock och korkad man är tycks dock inte bekomma vänstern, så länge man är jämlik. En nation av permanent sjuka och jämlika patientkårer är bättre än ”patriarkatet”.

Dra in välfärden imorgon och samhället hade sprängts inåt i ett uppror med  anarkistiska somalier, kommunistiska kurder, muhammedaner och transvestiter på vift som väntar på att förvandla Sverige till ett klassiskt U-land. En blandkultur utan standarder där opportunism, utpressning och individualism är enda sättet att ta sig fram och där enda gemenskapskällan är profeten Muhammed.

Det enda rättvisa vore att deportera alla välfärdsturister, inklusive en enkelbiljett till Brasilien för hela det politiska etablssemanget.

Annonser

Om Admin

Konservativ realist. Genomskådar politik via själslig och filosofisk analys av människans natur och vår samtid.
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Det röda pillret

 1. Conny Lundberg skriver:

  Tack för en som vanligt välskriven artikel som fick mig att skratta inombords p g a den sylvassa och rättvisa retoriken!
  Vad anser du som en praktisk väg ut ur denna sörja av egenintressen/moralisk och maktfullkomlig korruption?

  Liked by 2 people

  • Keyser Söze skriver:

   Vi måste både infiltrera systemet lokalt istället för att sky det, och samtidigt bygga upp alternativa strukturer – så som att skaffa stora familjer och bilda likasinnade grannskap/förbund. Det finns ingen magisk formel, vi måste leva som vi lär och föregå med gott exempel så att fler ansluter sig istället för att rygga tillbaka.

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s