Den terapeutiska statens konkubiner

welfare-state-620x355

VÄrt samhÀlle har utvecklat en fientlig instÀllning till kvinnor som tar hand om sina egna barn, men uppmuntrar kvinnor som tar hand om andras. Det Àr enkelt att hÀrleda detta till vÀnsterns krig mot det naturligt goda, vilket har inneburit en svartmÄlning av moderskapet, som Àr den högsta av dygder. Kvinnan som arbetar hemma med flera barn negligeras, och kvinnan pÄ institution med andras barn vÀrdesÀtts.

Detta ter sig mÀrkligt dÄ kvinnan pÄ statlig institution varken stÀdar eller lagar mat, medan kvinnan i hemmet Àr en komplett hushÄllerska. Kvinnor har ett dubbelt ansvar idag, vilket Àr en delförklaring till varför de mÄr sÀmre Àn nÀr hemmafruidealet stod som högst. Idag kommer mannen hem och möts av en utarmad hustru och skrikiga barn som vill fÄ den uppmÀrksamhet de gÄtt miste om pÄ statens överfyllda barnhem.

Eftersom socialdemokratin fostrat sjÀlvcentrerande individualister Àr vi idag beroende av tvÄ arbetande vuxna per familj, vilket Àr en norm som gynnar den tygellösa globalismens maktordning. I Sverige skulle vi kunna bespara oss en enorm summa om vi skÀrde ned den nuvarande dagis- och ÀldrevÄrden. IstÀllet kunde vi ha en hemmarbetande vuxen i varje familj, vilket i de flesta fall skulle vara kvinnor pga deras av naturen givna instinkt att bygga bo. Detta skulle leda till harmoniska familjer, stÀrkt civilsamhÀlle och minskad arbetslöshet.

En mamma kostar staten skjortan varje Ă„r bara för att nĂ„gon ska passa hennes barn medan hon arbetar i offentlig regi och fĂ„r sin lön av samma stat. Hon kan lika gĂ€rna vara hemma med sina barn och erhĂ„lla dagispengen som lön och lĂ„ta ogifta/barnlösa eller Ă€ldre kvinnor arbeta i vĂ„rdyrken om det föreligger en sĂ„dan efterfrĂ„gan. LĂ€gg till att det Ă€r kvinnor som arbetar i offentlig regi, bl.a. med att ta hand om barn Ă„t andra kvinnor som mĂ„ste arbeta för att ha rĂ„d för att andra ska ta hand om deras barn. Kvinnor utnyttjar sedan de sociala vĂ€lfĂ€rdsreformerna, som sjukvĂ„rd, sjukskrivningarna m.m, mest, eftersom det ”demokratiska” och ”fria” samhĂ€llet brĂ€nner ut dem.

Mycket fÄ kvinnor bidrar till samhÀllet (genom arbetsmarknaden) pÄ nÄgot konstruktivt sÀtt. De arbetar med att ta hand om andras barn och Äldringar nÀr de borde ta hand om sina egna, de arbetar med att vika ut sig/sÀlja sin kropp och bidra till översexualiseringen av samhÀllet, de arbetar med att sÀlja miljöskadlig plast i sk. modeaffÀrer som andra kvinnor köper genom att överbelÄna sig pÄ sms-lÄn och de tar upp onödiga platser pÄ vÄra högre lÀroanstalter genom att lÀsa degenererad genusvetenskap eller sÄ har de indirekt kvoterats in pÄ vetenskapliga linjer Àmnade för mÀn genom att konsekvent fÄtt högre betyg trots sÀmre kunskap och intelligens Àn mÀn i grundskolan. Om vi ska vara Àrliga Àr anledningen till att kvinnor i genomsnitt har högre betyg Àn mÀn i grundskolan att de Àr mindre rebelliska, följer lÀttare med strömmen och kan koncentrera sig bÀttre Àn killar som tvingas sitta i samma klassrum med tjejer och mÄste försöka undvika att stirra pÄ deras hÀckar samtidigt som de mÄste lÀsa och rÀkna.

Denna brist pĂ„ anstĂ€ndighet Ă€r frukterna av översexualiseringen; man har slĂ€ppt loss demoner att hĂ€rja fritt och kallat det för frigörelse, samtidigt som man gjort Gud till en karikatyr. VuxenvĂ€rldens svek och totala tystnad lĂ€mnar en grĂ„zon för osunda sexualbeteenden som förstĂ€rks nĂ€r ”lyckliga horor” visas upp i TV pĂ„ bĂ€sta sĂ€ndningstid. I den sexuella frigörelsens spĂ„r följde ökade sexuella risker för kvinnor och med fler drabbade av sexuellt tvĂ„ng och kĂ€nslor av vĂ€rdelöshet samtidigt som de uppmuntras att lösa sina problem med tillfĂ€lliga partners, vilket resulterar i neurotiska feminister. Det Ă€r inte uttryck för en sund sexualitet att tillfĂ€lliga förbindelser avlöser varandra, det Ă€r ett uttryck för mental ohĂ€lsa till följd av en översexualiserad vĂ€rld. Sexuella brott Ă€r sĂ„ledes inte enbart invandrarnas fel som misstolkar vĂ„r kultur, följer sin instinkt och knappast har nĂ„gra högre kognitiva fakulteter, mer Ă€n vad det Ă€r vĂ€sterlĂ€ndsk idioti som bĂ€ddar för ett smörgĂ„sbord Ă„t muslimska nykomlingar.

Den missbildade jÀmstÀlldhet som existerar idag under en paroll för att attrahera kvinnliga vÀljare Àr i sin grundform en individualistisk företeelse som vill splittra samhÀllen som kan stÄ upp mot de pÄtvingande egalitÀra vÀrderingarna (ex.v samhÀllen som saknar stark gemenskap i form av religion, etnisk homogenitet osv). Missbrukar man en drog sÄ faller man, och vÀstvÀrlden har missbrukat individualism.

Feminismen Ă€r tyvĂ€rr primĂ€rt ett svek mot kvinnor sjĂ€lva; det som skulle bli befrielsen (röstrĂ€tten, sexuella revolutionen m.fl.) blev fĂ„ngenskap. Kvinnor gick frĂ„n att att ha ett vĂ€rde till att plötsligt vara sexualobjekt som blev utnyttjade. Att vara ”fri” i sin sexualitet blev att vara promiskuös vilket bĂ€ddar för vĂ„ldtĂ€kter och sexuella övergrepp och inte minst – miljontals kvinnor och mĂ€n i grĂ„zonen mellan vad som Ă€r lagligt och vad som inte Ă€r det. Kvinnor som kĂ€nner sig utnyttjade och illa behandlade i tillfĂ€lliga sexuella relationer och mĂ€n som kĂ€nner sig lurade nĂ€r det framgĂ„r att kvinnorna inte Ă€r porrstjĂ€rnor naturligt.

I traditionella europeiska samhÀllen respekterade man kvinnans feminina integritet, man förutsatte att en kvinna var dygdig och behandlade henne dÀrefter. Europeisk civilisation högaktade kvinnor sÄ pass att kungar och krigare kunde stanna hÀsten och lyfte hatten för att lÄta damen korsa vÀgen. Artigheten var hög, och samhÀllet var stÀdat. Idag Àr det norm att vara lösslÀppt utan historiskt motstycke och dÄ Àr man som kvinna betydligt mer rÀttslös. Under statens trygga sköte Àr det givetvis passande att Àgna sig Ät individualistisk egomassage klÀdd i feministiska floskler.

StÄr man bakom denna galenskap Àr man inte bara dum; man Àr ond, eller rentav förhÀxad. Detta moralkaos kan inte lösas med mer demokrati, lagar och regler, utan kan endast lösas genom en Äterkomst av patriarkatet, Àran, hedern och skammen. En undanröjning av byrÄkratin, och ett ÄterupprÀttande av mÀnsklig auktoritet.

DÄ sparar vi bÄde pÄ papper och möda.

 

Annonser

Om Keyser söze

Konservativ realist. GenomskÄdar politik via sjÀlslig och filosofisk analys av mÀnniskans natur och vÄr samtid.
Det hÀr inlÀgget postades i SamhÀlle och har mÀrkts med etiketterna , . BokmÀrk permalÀnken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s