Demokratins vuxendagis

victimm

Den demokratiska hären häcklar alla som inte är inställsamma till vår tids dogmer. De är livrädda för förändring, men mest av allt hatar de om någon antyder att flockstyret svikit oss. Även om de känns vid att de har röstsedelns makt kommer de alltid skylla ifrån sina dåliga beslut på någon annan. Demokrati är synonymt med offermentalitet.

Människoflockar attackerar alltid personen som är socialt svagast, eftersom vi i mångt och mycket styrs av det talade ordet, och inte helt och hållet är begränsade till kroppens diktat. Vem som än vågar yttra en åsikt som skingrar fårskocken blir omedelbart attackerad. Civilisation var möjlig när detta begär var undertryckt genom att bibehålla fokus på transendentala mål, men idag är vi tillbaka i apornas dynamik.

Demokratin är predestinerad att alltid luta åt vänster, men innan det — om inte de med högre visdom stiger emellan — börjar civilisationen smyga åt vänster eftersom människor vill tro att de är immuna mot kritik, medan jämlikhet levererar den garanten. Om alla är jämlika kan ingen ha fel och därmed förlora status i gruppen.

Principen bakom denna apornas dynamik är densamme som i en union, ett gäng, en kult eller andra dunkla sammanslutningar inom en större organisation. De värderar gruppens stabilitet över att få saker och ting gjort. När någon agerar på ett sätt som är avvikande gentemot svansvifteriet, går de till attack. Se bara till det inbördeskrig vänstern orsakat i USA, och ni förstår vad jag menar. Deras drivmedel är en blandning av avund, rädsla, beskyllning, hat, narcissism och opportunism.

Mänskligt liv blir en simpel affär om man observerar oss som en biologisk art som beter sig som andra djur. Om vi vill vara mer än en tredjevärlden-ruin, måste vi installera och föreviga en social ordning där vi sätter de intelligenta och moraliska i förarsätet, samt tar hand om resten genom att begränsa flertalets makt. Detta är vad det betyder att vara anti-egalitär.

Terrorism kommer fortsätta plåga oss tills vi gör oss av med liberal demokrati eftersom fårskocken inte har mycket emot terrorism. För dem är det som ett lotteri: vi alla spelade, de vann genom att inte dö, och under tiden kommer de godhetssignalera och söka uppmärksamhet om hur fantastisk mångfalden är eftersom det bekräftar deras begär för mediokrisitetens seger.

Demokrati vill se dig stupad, åtminstone om du är över den enda jämlikhet som existerar, vilket är avsaknandet av någon exceptionell förmåga. Innuti de flesta lurar denna typ av småsinta hämdlystenhet. Även om de vet att det innebär mer terrorism kommer de gå in i röstbåsen och rösta för vad som än tillfredsställer deras destruktiva inklination. Detta är den mänskliga tragedin.

Annonser

Om Admin

Konservativ realist. Genomskådar politik via själslig och filosofisk analys av människans natur och vår samtid.
Det här inlägget postades i Ideologi, Psykologi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s