Manchester-attackerna är väljarnas fel

shep

Gör er redo för snyftiga tal och gemensamma profilbilder. Känn godheten svepa genom dig när du bekfräftar din lojalitet till demokrati, jämlikhet, frihet, mångfald och tolerans. Du kan övningen; det är rutin nu.

En ny dag, en ny terrorattack. Vem vet när vi själva står på tur. Vi borde inte ha sympati med offren, förutom barnen som faller offer för sina föräldrars apati.  Varje val då vi haft chans att skära ned på orsakerna till terrorism — dvs identitetspolitik, jämlikhet, frihet, mångfald och tolerans — har väljarna bugat inför och röstat för samma galenskap gång efter annan.

Några av dem blev uppsprängda. Inga överraskningar; de är jasägare som främjat denna utveckling. Samma typ av dårar kommer nu skylla på politiker, media, akademin, eller vem som helst. De vill ducka för det ansvar som de har i form av väljare i en demokrati, och rentvå sitt samvete genom att dela ut rosor till polisen eller skriva hashtags.

Det är så demokrati fungerar. Om en politiker är dålig är det upp till väljarna att signalera tillräckligt missnöje för att få en utmanare. Men nu är det svart på vitt: Väljare har ingen ansvarskänsla och går efter det ”säkra kortet” i form av Merkel, Macron, Obama och May.

Allmänheten kommer aldrig ändra på systemet. Deras intresse är att hålla staten i ”gott” skick, så att den kan fortsätta växa och expandera sin makt. För att göra det, behöver den ett berättigande i form av mångfald. De kommer aldrig skära ned på invandring, etablera en social standard eller vrida tillbaka förfallet som de profiterar på.

Så länge vi fortsätter rösta på etablissemangs-kandidater kommer fler terrorattacker. Faktum är att så fort demokrati implementeras leder det till en vänsterspiral som ger staten en ursäkt att expandera.

De som ligger döda i Manchester hade sin chans. Åtminstone deras föräldrar kunde ändrat på detta. Men det gjorde de inte. Islamister har aldrig ljugit för oss. De har i tusentals år varit konsekventa med erövring — först med livmodern och sedan med svärdet.

Liberal demokrati delar upp samhället i många olika intressegrupper vilket atomiserar medborgaren och lämnar henne riktningslös. Mångfald ersätter majoriteten med en kraftlös och kulturlös massa.

Detta är inte särskilt svårt att förstå, men väljare är som ett gammalt kassettband som fastnat på ”repeat”. Det svårt att tycka synd när samma beslut leder till deras egen grav.

Annonser

Om Keyser söze

Konservativ realist. Genomskådar politik via själslig och filosofisk analys av människans natur och vår samtid.
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s