Skygglappsvänstern slår till

making-friday-great-again-meme-61038

Bokstavligen Hitler har tydligen gjort bort sig igen. Det rör sig om ett uttalande gällande något som skulle ha ägt rum i Sverige ”i fredags”. Media har i sann skådespelaranda ”gått loss” med hånpistolen, UD låtsas att de är lika ovetande som gemene Facebookstatussmattrande Svensson – vaddå, här har ju inget hänt?!

Vid det har laget står det klart att Bokstavligen Hitler refererade till ett FOX-inslag om den ökade svenska otryggheten som sändes under fredagen. För den som inte är för upptagen med att låtsas inte förstå någonting kan uttalandet framstå uppseendeväckande, men för en nyhetsläsande människa är uttalandet fullt rimligt och fullt förståeligt.

Medan trygghetskänslan är lägre än på länge och flyktingpolitiken visat sig vara ett totalt misslyckande är etablissemang med tillhörande svans upptagna med att agera mobbare. Istället för debatt om eskalerande kaos åker skygglapparna på och debatten handlar nu istället om vilken kokobellopajas Amerikas president är.

Allt är precis som vanligt.

Annonser

Om Tyler Durden

Antropolog med libertariansk läggning som skådar rådande samhällsordning ur frihetligt perspektiv.
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s