Rätten att rösta rätt

val-300x300

En röst per huvud har blivit den sakralaste av trossatser – rösträtten får icke ifrågasättas och skall alltid utnyttjas. I etablissemangsinstitutionernas kammare råder full konsensus; du skall inga andra Gudar förutom demokratin ha och rösträtten är hans sändebud. Ibland har rösträtten dock fel och allehanda konnosörer och förståsigpåare delar sina analyser som konnoterar att rösträtt egentligen handlar om att rösta rätt; du skall inte missbruka rösträttens, din Guds namn, ty din Gud kommer inte lämna den som icke röstat rätt ostraffad.

De som i vanliga fall är de mest inbitna av demokrati-onanister vänder snabbt kappan efter vinden när demokratin inte går deras ärende. SD, Brexit, Putin och Trump är ”dålig demokrati” och resultatet av en rösträtt som inte nyttjats rätt.

Från etablissemangets högborg Twittrar professor emeritus i demagogi och antirasism, Alexandra Pascalidou, ut att ”folket förlorade”. Föredetta statsminister Fredde och hans föregångare Persson har också uttalat sig och reducerar de amerikanska rösträttstillämparna till arga och anti-intellektuella medborgare som röstar fel för de inte visste bättre.

Er tid är över nu. En ny era har börjat.

Annonser

Om Tyler Durden

Antropolog med libertariansk läggning som skådar rådande samhällsordning ur frihetligt perspektiv.
Det här inlägget postades i Humor, Politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s